Advertisement

Pochettino järkyttynyt ”epäreilusta” toimitsijakiellosta

Aiemmin tällä viikolla Englannin jalkapalloliitto langetti Tottenham Hotspurin managerille Mauricio Pochettinolle kahden ottelun toimitsijakiellon tämän käytöksestä erotuomari Mike Deania kohtaan helmikuisen Burnley-ottelun jälkimainingeissa. Pochettino pahoitteli Deanille käytöstään eikä Tottenham valittanut liiton päätöksestä.

Se ei kuitenkaan tarkoita, että Pochettino olisi samaa mieltä ansaitsemansa rangaistuksen jyrkkyydestä. Argentiinalainen sanoo olevansa järkyttynyt päätöksestä.

”Olen pienessä shokissa, koska mielestäni rangaistus on täysin epäreilu”, Pochettino jyrähti Sky Sportsin mukaan. ”Mutta mitä voin tehdä nyt? En mitään – ainoastaan hyväksyä sen.”

Pochettino sanoo myös, ettei ole saanut liitolta vielä mitään selitystä siihen, miksi rangaistus on noinkin kova.

”Minun täytyy nähdä syy, miksi he päättivät asettaa minut toimitsijakieltoon. En vieläkään tiedä syytä, koska kirje ei ole saapunut perille”, Pochettino jatkoi. ”Kyse ei ollut isosta asiasta. Tietenkään se ei ollut paras mahdollinen tapa puhua tuomarille, mutta en ikinä osannut odottaa tällaista tilannetta. Minun täytyy kuulla syy tähän, sitten katsotaan mitä tapahtuu.”

Pochettino vetoaa myös siihen, että hän on aiemmin urallaan toiminut moitteettomasti. Tämä on Pochettinon seitsemän kauden mittaisen Englannin manageriuran ensimmäinen toimitsijakielto.

”Odotan mielenkiinnolla, että saan tietää, miksi he päättivät tehdä näin. Tämä on seitsemäs kauteni Englannissa ja kaikki ovat nähneet, kuinka olen käyttäytynyt ensimmäisestä päivästä lähtien”, hän linjasi. ”Tämä on ensimmäinen kerta, kun käytökseni ei ehkä ollut hyväksyttävää, mutta se on mielestäni silti liikaa. Olen hieman surullinen ja pettynyt tähän rangaistukseen. Se on uskomaton.”