Advertisement

Pochettino: Lloris yhä yksi maailman parhaista

Tottenham Hotspur sai viikonloppuna niellä tappion karvasta kalkkia, kun se joutui poistumaan Anfieldilla Liverpoolin vieraana pelaamastaan ottelusta 2-1 -tappio niskassaan.

Ottelun voittomaalista ei draamaa puuttunut. Pelikellon lähestyessä täyttä aikaa Mohamed Salah pääsi puskemaan vapaasti kulmatilanteen jälkeisessä keskityksessä. Pusku näytti helpohkolta torjuttavalta Tottenhamin maalivahti Hugo Llorisille. Lloris ei kuitenkaan yrittänyt liimata palloa, vaan torjui sen suoraan päin omaa puolustajaansa Toby Alderweireldia, josta pallo kimposi maaliin.

Lloris sai tuon tilanteen ansiosta kantaa suurimmat syytteet tappiosta niskassaan. Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino luottaa kuitenkin kapteeniinsa edelleen täysin.

”Hän on kapteenini”, Pochettino totesi Sky Sportsin mukaan. ”Hän on yksi maailman parhaista maalivahdeista, siitä ei ole epäilystäkään.”

Pochettino ei tuollaisen tilanteen takia ryhdy maalivahtia vaihtamaan.

”Se oli hänen kannaltaan hieman epäonninen tilanne. Oman pelaajamme reaktion puute tarkoitti, että päästimme siinä maalin”, Pochettino jatkoi. ”Tänään hän tulee olemaan maalissa. Se oli hyvin tuskallinen tilanne koska mielestäni ansaitsimme enemmän, mutta näitä sattuu jalkapallossa.”

Pochettino muistuttaa, että Lloris on ollut seuralle hyvin tärkeä pitkään ja on sitä myös jatkossa.

”Hän on ollut hyvin tärkeä osa tätä projektia viimeisen viiden vuoden aikana”, hän jatkoi. ”Ja hän tulee olemaan yksi seuran tärkeimmistä pelaajista myös tulevaisuudessa.”

Tottenham kohtaa tänään uuden stadioninsa virallisessa avajaisottelussa Crystal Palacen. Ottelu pelataan alkaen kello 21.45 Suomen aikaa.