Advertisement

Pochettino optimistinen Kanen pelaamisesta Mestarien liigan finaalissa

Tottenhamin tähtihyökkääjä Harry Kane on toipumassa nilkkavammastaan ja joukkueen managerina toimiva Mauricio Pochettino on optimistinen sen suhteen, että englantilaiskärki pystyisi pelaamaan Mestarien liigan finaalissa.

Kane on ollut sivussa pelikentiltä huhtikuun alusta alkaen, kun hän loukkaantui Mestarien liigan puolivälierien avausosaottelussa Manchester Cityä vastaan.

“Kane on harjoitellut ja hänellä on nyt käynnissä toipumisensa viimeiset vaiheet”, Pochettino kertoi torstaina.


“Toivomme, että hän pystyisi pelaamaan joko alusta alkaen, penkiltä tai jos ei, niin antamaan meille moraalista tukea pukuhuoneessa. Olemme kuitenkin optimistisia, että hän pystyy auttamaan meitä kentällä.”

Pochettinon mukaan hänen joukkueensa on ylittänyt kaikki odotukset etenemällä finaaliin, jonka hän uskoo olevan enemmän henkinen kuin taktinen taistelu.

“Jokainen odottaa taktista taistelua, mutta mielestäni henkinen puoli on ratkaiseva. Se sanelee sen, miten peli kehittyy”, Pochettino lisäsi.

“Liverpool on investoinut joukkueeseensa voidakseen kilpailla Mestarien liigan voitosta, mutta myös me taistelemme nyt siitä omien ansioidemme takia. Kukaan ei odottanut Tottenhamin olevan finaalissa… Meillä on mahdollisuus tehdä historiaa.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!