Advertisement

Pochettino raivoissaan: ”En tiedä mitään pelaajieni tilanteesta”

Kuva: TT, Peter Schatz

Mauricio Pochettino ei ole säästellyt sanojaan Audi Cupin Real Madrid ottelun jälkeisessä mediatilaisuudessa. Pochettino on tiettävästi todella pettynyt seuran siirtopolitiikkaan, ja väittää ettei hänellä enää ole sanavaltaa mitä tulee kesän siirtoihin.

Pochettinon joukkue venyi hienoon voittoon 1-0 Real Madridista, Harry Kanen maalin siivittämänä. Tämä ei kuitenkaan Pochettinoa lohduttanut, vaan argentiinalainen antoi suoran vastauksen kun häneltä kysyttiin Danny Rosen tulevaisuudesta sekä mahdollisista tulevista joukkueen siirroista.

”Siirtokysymykset eivät ole kysymys minua varten, sitä pitää kysyä seuralta, ja ehkä minun tittelini pitäisi vaihtua.”

”Minulla ei ole sananvaltaa tässä asiassa. En tiedä yhtään mitään pelaajieni tilanteesta. Minä vain valmennan täällä, yritän tehdä parhaani.”

”Tämän tyyppiset asiat joko tapahtuvat tai eivät tapahdu, myydään tai ostetaan, jatkosopimuksia tai ei – näihin asioihin minulla ei ole sananvaltaa, se on kaikki seuran ja Daniel Levyn käsissä.”

”Tällä hetkellä minä ainoastaan valmennan joukkuetta parhaimpani mukaan.”