Advertisement

Pochettino syystäkin tyytyväinen voittoon – “Tämä on ollut fantastinen alku”

Tottenhamin vierailu Old Traffordilla sujui erinomaisesti. Se haki eilen nykyisen managerinsa Mauricio Pochettinon aikakaudella ensimmäisen vierasvoittonsa Unelmien teatterista 0-3 voitollaan. Seuraa ja sen puheenjohtajaa Daniel Levyä on kritisoitu paljon siitä, ettei seura hankkinut kesällä ensimmäistäkään uutta pelaajaa. Se oli Valioliigajoukkueista ainoa ilman kesähankintoja. Toisaalta seurasta ei myöskään poistunut yhtään pelaajaa. Toistaiseksi kaikki näyttää kuitenkin sujuvan erinomaisesti joukkueen kannalta.

“On massiivista tulla tänne ja voittaa tavalla, jolla voitimme. Tämä oli iso kannanotto”, Pochettino kertoi.

“Me halusimme aloittaa kauden hyvin ja meillä on kolmesta ottelusta kolme voittoa. Tämä on ollut fantastinen alku.”


“Me yritämme luoda omaa historiaamme. Me emme ole seura, joka on ollut sarjan kärjessä vuodesta toiseen, joten nyt meidän on oltava siellä. Meillä on halua ja nälkää viedä joukkue seuraavalle tasolle.”

Yksi joukkueen suurista onnistujista on ollut tammikuussa seuraan hankittu Lucas Moura. Hänellä on nyt kolmesta ottelusta kolme maalia, joista kaksi syntyi eilen Unitedin verkkoon. Brasilialainen uskoo vakaasti, että seura voi voittaa mestaruuden kauden päätteeksi.

“Jos pelaamme tällä tavalla jokaisessa ottelussa, me voimme voittaa Valioliigan mestaruuden ja siksi olen täällä. Tiedän, että siitä tulee vaikeaa.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom