Advertisement

Pochettino uskoo stressin vaikuttaneen Llorisin vammaan

Tottenhamin ja Ranskan maajoukkueen maalivahti Hugo Lloris on pelannut vain yhdessä ottelussa sen jälkeen, kun hän jäi kiinni rattijuopumuksesta. Kolme päivää tapauksen jälkeen pelatussa Manchester United -ottelussa Lloris kärsi reisivamman, joka on pitänyt miehen sivussa siitä lähtien.

Nyt Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino on puhunut ykkösmaalivahtinsa loukkaantumisesta. Hän uskoo, että rattijuopumuksen ja siitä kiinni jäämisen aiheuttama stressi saattoi altistaa Llorisin loukkaantumiselle. Pochettinon mukaan se saattoi kuitenkin olla onni onnettomuudessa, koska nyt Lloris on pystynyt käsittelemään asian rauhassa.

“Luulen, että hänellä oli paljon stressiä Manchester United -ottelun alla”, Pochettino kommentoi Sky Sportsin mukaan. “Ehkä tuo stressi aiheutti hänelle vamman. Loukkaantuminen auttaa häntä nyt ottamaan miettimisaikaa ja ehkä rentoutumaan hieman, koska tapahtuneen jälkeen pelaaminen oli valtava koettelemus hänelle.”

Pochettino ei ole vielä aivan varma, koska Lloris on valmis palaamaan kentille vammansa jäljiltä. Alkuperäisen suunnitelman mukaan paluu ajoittuisi ensi viikolle, eikä siitä ole vielä luovuttu.

“Emme vieläkään tiedä, koska hän on taas käytettävissä”, Pochettino jatkoi. “Toivomme, että niin pian kuin mahdollista, mutta luulen että suunnitelma on edelleen ensi viikolla, jos kaikki vaan menee harjoituksissa niin kuin pitää.”

Tottenham kohtaa seuraavaksi huomenna Valioliigassa Brightonin. Ensi viikolla on tiedossa niin liigacupin ottelu Watfordia vastaan kuin Valioliigan ottelu Huddersfieldiä vastaan, joista jälkimmäiseen Llorisin paluuta on varmasti kaavailtu.