Advertisement

Pochettinon mielestä yleiset odotukset Allia kohtaan ovat ylimitoitettuja

Tottenhamin keskikenttäpelaaja Dele Alli ei ole tällä kaudella suorittanut aivan yhtä vakuuttavasti, kuin viime kaudella. Joukkueen managerin Mauricio Pochettinon mukaan pelaajalle on kasattu liian suuret paineet. Manageri kertoo myös, että hänellä on edelleen suuri luotto nuoreen pelaajaansa. Alli pelasi Englannin kahdessa viimeisessä harjoitusmaaottelussa yhteensä vain 22 minuuttia, joka sai useat miettimään, onko pelaaja edes mukana tulevissa MM-kisoissa.

Pochettinon mielestä suuri osa pelaajan saamasta kritiikistä on ollut epäreilua, sillä pelaaja on vasta 21-vuotias.

”Minulla on täysi luotto häneen ja hänen lahjakkuuteensa, sillä tunnen hänet. Hän on loistava poika ja hyvä ihminen”, Pochettino kertoi Sky Sportsille.

”Mutta hän on nuori. Vasta 21-vuotias. Jos häntä verrataan normaaleihin 21-vuotiaisiin, niin he asuvat yhä vanhempiensa luona. He ovat yhä yliopistoissa ja tekevät typeriä asioita.”

”Toisinaan me vaadimme liikaa ja laitamme liikaa paineita 21-vuotiaisiin pelaajiin. Toisinaan unohdamme sen ja kohtelemme heitä, kuin 40-vuotiaita miehiä.”

”Me tulemme auttamaan häntä, sillä hän on lahjakas ja hieno poika. Hän on tehnyt jo nyt paljon hyväksemme seurassa.”

”Ongelma on se, että kahdella viime kaudella hän on ollut uskomaton.”

”Nuoremmilla pelaajilla on aina ylä- ja alamäkiä. Odotukset olivat massiivisen, koska hän nosti tasoaan kokoajan ja kehittyi nopeasti.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom