Advertisement

Pochettinon mukaan toiminta siirtomarkkinoilla ei ole syy joukkueen tappioputkeen

Tottenham on pitkästä aikaa hyvin poikkeuksellisessa tilanteessa. Joukkue on hävinnyt nimittäin kolme otteluaan putkeen, kun huomioidaan sekä Valioliigan että Mestarien liigan ottelut. Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino on viime aikoina joutunut puolustelemaan hyvin paljon tekemiään päätöksiä koskien muun muassa Harry Kanen peluuttamista ilman riittävän pitkää kesälomaa. Nyt Pochettinolta tiedusteltiin, oliko joukkueen päätös olla hankkimatta uusia pelaajia kesällä yksi syy heikkoon nykytilaan.

“Ei. Pysyn päätöksemme takana, jonka teimme aiemmin”, Pochettino kertoi.

“On helppoa syyttää eri asioita. Se on helppo tapa välttää vastuuta. En aio vältellä tuota vastuuta.”

“Joukkue on luonnollisesti halukas voittamaan otteluita ja kun et voita, tunnelma ja energia joukkueessa on erilainen. Se on normaalia. Toisinaan on hyvä tuntea tappion tuska. Ei vain yhden ottelun, vaan kahden tai kolmen.”

“Manchester United -ottelun jälkeinen vastaanotto oli täysin erilainen. Nyt kolmen tappion jälkeen se tuntuu erilaiselta, muttei ole minun silmin katsottuna.”

“Minä olen rentoutunut ja rauhallinen. Tunnen jalkapallon erittäin hyvin.”

“Kun voitat otteluita saat paljon kehuja, joita et välttämättä aina ansaitse. Kun häviät, sinun täytyy pitää tasapaino ja hyväksyä kritiikki.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom