Pochettinon mukaan Tottenhamin pelaajia kohtaan ei saa olla epäkunnioittava

Tottenham kärsi karvaan tappion Mestarien liigan vierasottelussa Inter Milania vastaan. Joukkue johti ottelua vielä 85. minuutin kohdalla Christian Eriksenin maalilla, mutta johto suli ottelun viimeisillä minuuteilla lopulta 2-1 tappioksi. Tappio oli joukkueelle jo kolmas peräkkäin, kun huomioidaan myös Valioliigan ottelut. Pochettino menetti hieman malttiaan ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, kun häneltä kysyttiin, katuiko manageri päätöstä jättää Toby Alderweireld sekä Kieran Trippier kotiin.

”Watfordia ja Liverpoolia vastaan he olivat molemmat kentällä. Wow. Mikä kysymys. Todella helppo kysymys vai mitä? Helppo kohde, tiedätteko?”, Pochettino vastasi tuohtuneena.

”On helppo puhua pelaajista, jotka eivät ole täällä.”

”Minusta meidän tulisi puhua jalkapallosta. Uskon teidän ajattelevan, että pakotatte minut sanomaan jotain, mikä ei ole hyvää. Te epäkunnioitatte pelaajia, jotka tänään näyttivät vastustajaa parempaa laatua.”

”Voitte syyttää minua ja sanoa meidän olleen surkeita avauskokoonpanon valinnan suhteen, mutta älkää epäkunnioittako pelaajia, jotka pelasivat tänään, sillä se oli minun päätös. Kieran Trippier, Toby Alderweireld.. meillä on 25 pelaajaa.”

”Teidän mielestä voimme peluuttaa vain 11 pelaajaa ja loput 13 tai 14 pelaajaa ovat huonoja tai p*#koja. Anteeksi, mutta olen todella pettynyt, sillä kunnioitan teitä ja pelaajia todella paljon.”