Advertisement

Pochettinon pitää Tottenhamin nousua kypsänä esityksenä

Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino oli ottelun jälkeen syystäkin tyytyväinen joukkueensa esitykseen Juventusta vastaan. Etenkin tapaan, jolla seura käsitteli nopean 2-0 tappioasemaan joutumisen ja siitä nousemisen takaisin kamppailuun mukaan. Argentiinalaisen mukaan Tottenham osoitti kypsyyttä eilisessä ottelussaan.

”Olen erittäin iloinen, koska ottelupari on vielä täysin avoinna ja seuraava peli pelataan kotikentällämme Wembleyllä. Se on loistava asia, sillä tunnelma tulee olemaan suurenmoinen”, Pochettino kertoi ottelun jälkeisessä haastattelussa.

”Kannattajille tämä on myös fantastista, sillä toivo neljännesvälieriin pääsystä elää. Se on vain 90 minuutin päässä.”

”Olen todella ylpeä. Osoitimme suurenmoista luonnetta sellaista joukkuetta vastaan, joka on pelannut kahdessa finaalissa kolmen vuoden sisällä. Olemme nuori joukkue tässä kilpailussa ja minun täytyy onnitella pelaajia heidän esityksestään.”

”Olemme puhuneet viimeisen pari viikon aikana siitä, että joukkueesta on tullut kypsempi. Meillä on kokemusta, muttei samalla tavalla, kuin Juventuksella. Emme aloittaneet hyvin, mutta osoitimme kypsyyttä taistella Mestarien liigassa.”

Toiseen osaotteluun Wembleylle lähdetään tasatilanteesta 2-2, joka tuo kotijoukkueelle huomattavan edun. Juventusta ei missään nimessä voi vielä laskea ulos kilpailusta, sillä joukkueessa on uskomattoman paljon taitoa. Toinen osaottelu pelataan seitsemäs päivä maaliskuuta.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom