Advertisement

Pogba avautui taistelevansa seuransa puolesta – Keane: ”Päästäkää hänet lähtemään, se ei ole iso juttu”

Paul Pogba avautui sosiaalisen median puolella välittömästi Manchesterin derbyn jälkeen, että hän on sitoutunut Man Unitediin. Huhumylly Pogban ympärillä kiihtyi alkuviikosta, kun hänen agenttinsa Mino Raiola kommentoi julkisuuteen ranskalaisen haluavan pois seurasta juuri ennen tärkeää Mestareiden Liiga -ottelua RB Leipzigia vastaan.

Ole Gunnar Solskjaer kuitenkin osasi kertoa medialle, että Pogballa on vieläkin halua pelata punapaidassa ja valitsi hänet avauskokoonpanoon lauantaiseen derbyyn. 27-vuotias keskikenttäpelaaja kertoili Instagramin puolella seuraavasti.

”Olen aina taistellut ja tulen aina taistelemaan Manchester Unitedin, joukkuetovereideni ja fanien eteen.”

“Tulevaisuus on kaukana. Vain tämä päivä merkitsee ja olen 1000 prosenttisesti mukana! Olemme aina yhdessä vahvoja. Kaikki on ollut selvää seuran ja minun välilläni, eikä se tule koskaan muuttumaan.”

”Jos et tiedä, mitä oikeasti tapahtuu, älä puhu.”

Viestiä tulkiten ranskalainen ei kuitenkaan kieltänyt agenttinsa puheita täysin, vaan yritti ilmaista, etteivät tulevaisuuden suunnitelmat vaikuta tähän päivään. Manun ex-pelaaja ja Sky Sportsin asiantuntija Roy Keane ei kuitenkaan ole huolissaan, vaan toivoo, että Pogba päästetään lähtemään.

”Jos ajattelet, että Pogba nostaisi Man Unitedin voittamaan ja haastamaan mestaruuksista, olet sekaisin.”

”Muutkin pelaajat ovat jättäneet Unitedin aikaisemmin. David Beckham ja Peter Schmeichel halusivat lähteä. He ovat seuralegendoja, mutta halusivat lähteä. Jos Pogba haluaa lähteä, päästäkää hänet tammikuussa tai kesällä, ei ole iso juttu. Pogba jätti Unitedin aikaisemmin ja he selvisivät. Jos hän lähtee uudestaan, Manu selviää. Luottakaa minuun.”