Advertisement

Pogban kommentit lähtöhaluista olivat viimeinen niitti United-kannattajille – Peräti 84% äänesti myynnin puolesta

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogba on julkisesti myöntänyt olevansa valmis lähtemään manchesterilaisseurasta tänä kesänä.

26-vuotias ranskalaispelaaja kertoo, että hänellä “voisi olla hyvä aika uuteen haasteeseen”.

Pogba on ollut siirtohuhujen kohteena viime viikkojen aikana ja hänet on yhdistetty Real Madridiin sekä Juventukseen. Manchester United on kuitenkin ilmoittanut, että ranskalaistähti ei ole myynnissä alle 150 miljoonan.

“Tulevaisuudestani puhutaan paljon mediassa ja olen myös itse ajatellut paljon asiaa”, Pogba sanoi.

“Olen ollut kolme vuotta Manchesterissa ja mielestäni olen suoriutunut hyvin. Mukaan mahtuu niin hyviä kuin myös huonojakin hetkiä, kuten kaikilla missä tahansa.

“Kulunut kausi oli mielestäni minun paras kauteni. Kaiken tapahtuneen jälkeen kuitenkin ajattelen, että minun voisi olla hyvä aika uuteen haasteeseen.

“Ajattelen sitä, että voisin ottaa vastaan uuden haasteen muualla.”

Manchester Evening News järjesti verkkosivuillaan sunnuntai-iltana kyselyn siitä, pitäisikö Unitedin myydä Pogba vai pitää hänet joukkueessa.

Kyselyyn vastasi 3397 ihmistä, joista peräti 84 prosenttia äänesti Pogban myyntiä. Näyttäisi siis siltä, että Pogban kommentit olivat viimeinen niitti Manchester Unitedin kannattajille, jotka jo loppukauden aikana buuasivat löysästi ja haluttomasti pelanneelle ranskalaiselle.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!