Advertisement

Pogban paluu hämärän peitossa – Mourinho: ”Ei mitään hajua”

Manchester Unitedin pitkäaikaispotilaista Zlatan Ibrahimovicin kuntoutumisen edistyminen on varmasti parhaiten dokumentoitu. Ruotsalainen itse pitää sosiaalisen median päivityksillään miljoonat seuraajansa kartalla ja paluun pitäisi nykytietojen mukaan tapahtua joskus joulukuun aikana.

Marcos Rojon ja Paul Pogban paluun pitäisi tapahtua ennen Ibrahimovicia. Rojo on ollut polvivamman vuoksi sivussa viime huhtikuusta lähtien. Pogba taas loukkasi takareitensä syyskuussa. Manageri José Mourinhon mukaan heidän tilanteensa kuntoutumisen suhteen ovat kuitenkin hyvin erilaiset. Rojo on palannut joukkueharjoituksiin, joten Mourinho osaa arvioida hänen edistymistään paremmin.

”Marcos harjoittelee minun kanssani, vaikkakin tiettyjen olosuhteiden mukaan, ja koska hän harjoittelee minun kanssani, voin sanoa että odotan hänen palaavan maaottelutauon jälkeen”, Mourinho sanoi Sky Sportsin mukaan. ”Osaan ennustaa sen, koska hän harjoittelee minun kanssani.”

Valioliigaa pelataan vielä ensi viikonloppuna, jonka jälkeen alkaa reilun viikon mittainen maaottelutauko, jonka aikana ratkaistaan viimeiset MM-kisoihin selviytyvät joukkueet. Pogba ei Ranskan maajoukkueeseen lähde, eikä Mourinhon mukaan vielä ole selvää, koska mies palaa kentälle Manchester Unitedissakaan.

”Minulla ei ole mitään hajua. Hänen kuntoutumisensa edistyminen ei ole minun hallinnassani”, Mourinho sanoi. ”Hän ei harjoittele minun kanssani. Hän tekee töitä yksin, ja kun pelaaja harjoittelee yksin eikä ole minun ryhmässäni, en pysty missään olosuhteissa ennustamaan hänen paluutaan.”

Sekä Pogba että Rojo ovat joka tapauksessa molemmat sivussa tiistaina, kun Manchester United isännöi Mestarien liigan lohkovaiheen neljännessä ottelussa portugalilaista Benficaa.