Advertisement

Pohjois-Lontoossa säännöt tehty rikottavaksi? Tällä kertaa Arsenal-pelaajien vuoro rikkoa brittihallituksen antamia ohjeita

Valioliigaseura Arsenalin pelaajat David Luiz, Alexandre Lacazette, Nicolas Pepe ja Granit Xhaka ovat rikkoneet brittihallituksen antamia ohjeita.

Arsenal on vahvistanut Sky Sportsille, että he ovat ottaneet yhteyttä pelaajiinsa sen jälkeen, kun heistä on ilmestynyt sosiaaliseen mediaan kuvia ja videoita, jotka rikkovat hallituksen antamia ohjeita koronaviruspandemian leviämisen ehkäisemiseksi.

Arsenaliin seuran kaikkien aikojen kalleimpana pelaajahankintana viime kesänä siirtynyt Pepe kuvattiin pelaamassa jalkapalloa ystäviensä kanssa Pohjois-Lontoossa, Xhaka ja Luiz olivat tavanneet toisensa Southgate-puistossa ja Lacazette bongattiin keskustelemasta toisen ihmisen kanssa hänen kotipihansa edustalla.

Pohjois-Lontoossa säännöt on ilmeisesti tehty rikottavaksi, sillä toisen pohjoislontoolaisseura Tottenhamin pelaajat ovat aiemmin hölmöilleet ja harjoitelleet kielloista huolimatta ainakin kahteen otteeseen yhdessä.