Advertisement
" "

Polvileikkauksessa käynyt Mangala loppukauden sivussa

Manchester Citystä tammikuun siirtoikkunassa Evertoniin loppukauden mittaisella lainasopimuksella siirtyneen Eliaquim Mangalan kausi on ohi. Ranskalainen keskuspuolustaja on käynyt polvileikkauksessa ja Evertonin managerin Sam Allardycen mukaan häntä ei luultavasti enää tällä kaudella kentällä nähdä.

Yllättävää kuitenkin on, ettei Manchester Cityn ja Evertonin välistä lainasopimusta tulla loukkaantumisen johdosta purkamaan. Usein pelaajan varsinainen seura haluaa itse vastata kuntoutuksesta, mutta Allardyce kertoi Cityn halunneen Evertonin hoitavan sen puolen tällä kertaa.

“Luulen, että on hyvin epätodennäköistä että näemme häntä kentällä enää tällä kaudella”, Allardyce sanoi Sky Sportsin mukaan. “Manchester City halusi meidän kuntouttavan hänet joten me myös teemme sen. Me arvioimme hänen magneettikuvansa ja paljastui, että polvessa oli hieman enemmän vauriota kuin alun perin epäiltiin.”

Manchester City hankki siirtoikkunan lopussa Athletic Bilbaosta Mangalan maanmiehen Aymeric Laporten puolustukseensa, joten Mangala oli vapaa etsimään peliaikaa muualta. Visiitti Evertoniin kostautui kuitenkin kovin epäonniseksi. Mangala oli avauksessa kahdessa ensimmäisessä pelissään Evertonin paidassa. Toisessa pelissä Crystal Palacea vastaan hän kuitenkin loukkasi polvensa juuri ennen ensimmäisen puoliajan päätöstä. Tuo sama vamma nyt lopulta päätti myös hänen kautensa.