Portolla valtava vuori kiivettävänä kotiyleisönsä edessä – jatkaako Liverpool välieriin?

Portugalilaisseura FC Porto sekä englantilaisseura Liverpool taistelevat tänään Estadio do Dragaolla Mestarien liigan välieräpaikasta.

Liverpool voitti viikko sitten pelatun avausosan Anfieldilla 2-0, joten joukkue lähtee erittäin hyvistä asetelmista illan otteluun. Mikäli Liverpool onnistuu tekemään vierasmaalin, on ottelupari sitä myöten taputeltu.

Porto pelasi kuitenkin avausosassa varsin mallikkaasti, etenkin ottelun toisella puoliajalla, joten portugalilaisjoukkueen jatkomahdollisuuksia ei pidä täysin lytätä. Nopealla avausmaalilla Porto pystyisi antamaan painetta Poolin suuntaan ja ottelupari olisi täysin auki. Portolle lisäbuustia otteluun tuo myös Pepen ja Hector Herreran paluut kokoonpanoon. Kaksikko oli avausosasta sivussa pelikieltojensa vuoksi.

Liverpool on selkeä suosikki jatkoon menijäksi, mutta Virgil van Dijk varoittaa Porton vaarallisuudesta.

”Saimme hyvän tuloksen heitä vastaan, mutta ottelupari ei ole vielä ohi. Tiedämme että täällä meillä on edessämme vaikeampi peli”, Van Dijk varoitti Liverpoolin verkkosivuilla.

”Tiedämme Porton voivan olla vaarallinen. Heillä oli maalipaikkoja meitä vastaan ensimmäisessä pelissä, varsinkin toisella puoliajalla, joten tiedämme, että meidän pitää hieman parantaa.

”Lähdemme pelaamaan omaa peliä. Emme aio puolustaa 2-0 -tilannetta. Haluamme hyökätä ja pelata kuten olemme pelanneet koko kauden.”

Porton ja Liverpoolin välinen puolivälieräottelu käynnistyy tänä iltana kello 22. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä CMore Sport -kanavalta sekä CMoren suoratoistopalvelusta.