Advertisement

Portugalilaisluotsi odottaa Wolvesilta jatkosopimustarjousta: “Tämä seura on minun elämäni ja pakkomielteeni”

Kuva: TT, Paul Marriott

Wolvesin managerina kesästä 2017 lähtien toiminut Nuno Espirito Santo on kertonut, ettei seura ole tarjonnut hänelle vielä uutta sopimusta. Portugalilaisluotsi kuitenkin vakuuttaa, että hän on edelleen sitoutunut Wolvesiin, vaikka siirtohuhuissa häntä on viety usean eri suurseuran riveihin.

Nunon nykyinen sopimus Wolvesin kanssa tulee päätökseen kesällä 2021, joten olisi todella yllättävää, ellei Wolves tarjoaisi seuran Valioliigaan nostaneelle portugalilaiselle pian uutta pitkäaikaista sopimusta.


“Minulle ei olla tarjottu jatkosopimusta. Minulla on yksi vuosi sopimustani jäljellä, mutta en ajattele sitä”, Nuno kertoi ennen Leicester-ottelua pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

“He [fanit] voivat olla varmoja, että tämä on minun jokapäiväinen pakkomielteeni. Wolves on pakkomielteeni, se on minun elämäni, enkä ajattele mitään muuta.”

Wolves on tällä hetkellä Valioliigassa sijalla yhdeksän, mutta joukkueella on hyvät mahdollisuudet yltää loppukauden aikana jopa Mestarien liigaan oikeuttavalle neljännelle sijalle.