Advertisement

Potku-uhan alla oleva Pochettino Tottenhamin tilanteesta: “Pahin vastustajamme olemme me itse”

Kuva: TT, John Sibley

Viime kaudella Mestarien liigan finaaliin asti yltäneen Tottenhamin alkukausi on ollut surkea. Pohjoislontoolaisseura on kerännyt yhdeksästä valioliigaottelustaan vain 12 pistettä ja jäänyt sarjaa johtavasta Liverpoolista jo 13 pisteen päähän. Mestarien liigassa ei ole sujunut sen paremmin, sillä kahdesta pelistä pistetili on karttunut vain yhdellä pisteellä.

Kolme viikkoa sitten Spurs kärsi kotiyleisönsä edessä murskatappion, kun Bayern Munchen oli tyly vieras kaatamalla pohjoislontoolaiset peräti maalein 7-2. Tiistaina Tottenham on käytännössä pakkovoiton edessä, kun Crvena zvezda saapuu vierailulle Tottenham Hotspur Stadiumille.


“Se tulee olemaan kova peli, mutta tällä hetkellä pahin vastustajamme olemme me itse”, Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino sanoi lehdistötilaisuudessa.

“Meidän on kilpailtava niin Red Staria kuin meitä itseämme vastaan.”

Pochettino on joutunut Tottenhamin huonon vireen vuoksi potku-uhan alle ja hän tiedostaa tilanteen.

“Tämä on jalkapalloa. En ole yllättynyt. Odotukset meitä kohtaan muuttuivat Mestarien liigan finaalin jälkeen ja siksi tilanne näyttää huonommalta. Tärkeintä on rakentaa luottamuksemme uudestaan”, Pochettino lisäsi.

Tottenhamin ja Crvena zvezdan välinen Mestarien liigan ottelu pelataan tiistaina kello 22 alkaen.

HUIPPUTARJOUS! Avaa pelitili Betssonille ja talleta. Saat 50 euron ilmaisen livevedon Mestarien liigaan!