Advertisement
" "

Potku-uhan alla olevalla Mark Hughesilla pelaajien tuki

Ei ole mikään häpeä hävitä hallitsevalle mestarille, etenkään kun se Valioliigassa sattuu olemaan ennätyksiä rikkonut Manchester City. Southampton otti kuitenkin Cityltä viikonlopun ottelussa oikein kunnon selkäsaunan. Ottelun loppulukemiksi merkittiin lopulta 6-1 kotijoukkue Citylle.

Southampton on pelannut nyt Valioliigassa seitsemän ottelua putkeen ilman voittoa. Kaiken kaikkiaan se on onnistunut voittamaan kauden 11 ensimmäisestä ottelusta vain yhden, syyskuun ensimmäisenä päivänä Crystal Palacea vastaan.

Sarjataulukossa joukkue on valahtanut jo sijalle 16, eikä eroa putoamisviivan alapuolelle ole kuin yksi vaivainen piste. Lehtitietojen mukaan Southamptonin manageri Mark Hughes on alkanut menettää seuran johtoportaan luottamuksen ja potkut ovat vain ajan kysymys.

Pelaajien tuki Hughesilla sentään on yhä takanaan. Keskikenttäpelaaja Mario Leminan mukaan koko joukkue tukee valmentajaansa. Hänen mukaansa joukkue ei ole esityksillään ansainnut hävitä näin paljon, mutta nyt tulostenkin on parannuttava.

“Seisomme kaikki hänen takanaan. Kaikki pelaajat luottavat häneen ja uskovat häneen,” Lemina totesi Sky Sportsin mukaan. “Edellisen kaltainen peli ei vaikuta meihin, koska olemme vahva joukkue. Nyt meidän täytyy ruveta voittamaan otteluita kääntääksemme fanien ja kaikkien muiden mielipiteen. Meidän täytyy kääntää kelkka, sillä emme ansaitse olla tässä tilanteessa. Olemme pelanneet joitain todella hyviä pelejä.”

Southampton kohtaa seuraavaksi ensi lauantaina kotonaan hyvin kautensa aloittaneen Watfordin. Leminan mukaan tuossa pelissä olisi tärkeää katkaista voitoton putki.

“Siitä tulee todella hankala peli, sillä he ovat hyvin vahvoja. Mutta nyt täytyy ryhtyä ajattelemaan sitä ja löytää tapa napata kolme pistettä,” Lemina jatkoi. “Tarvitsemme isot kolme pistettä nostaaksemme uskoa joukkueessa ja osoittaaksemme olevamme taulukon väärässä päässä.”