Advertisement

PSG-luotsilta vuolaita kehuja Cavanille – urugualaishyökkääjä kuitenkin sivussa tiistain Mestarien liigan ottelusta

PSG:n päävalmentaja Thomas Tuchelin mielestä Edinson Cavani on edelleen yksi maailman parhaista hyökkääjistä.

33-vuotias Cavani edusti PSG:tä vuosina 2013-2020, mutta hänen sopimuksensa pariisilaisseuran kanssa päättyi kesällä. Aiemmin tässä kuussa Cavani siirtyi ilmaissiirrolla Manchester Unitediin 1+1 -vuotisella sopimuksella.

– Cavani on ahkera pelaaja, joka on läsnä jokaisissa harjoituksissa ensimmäisestä minuutista viimeiseen minuuttiin asti. Samoin kuten jokaisessa pelissä ensimmäisestä sekunnista viimeiseen sekuntiin. Voit luottaa häneen täysin, Tuchel sanoi.

– Hän elää tehdäkseen maaleja. Kun hän tekee maalin, kun hänellä on itseluottamusta, hän on yksi parhaista ysipaikan pelaajista maailmassa.

PSG ja Manchester United kohtaavat Mestarien liigan alkulohkon avausottelussa tiistaina, jolloin Cavanilla olisi ollut mahdollisuus tehdä ManU-debyyttinsä entistä seuraansa vastaan. Mediatietojen mukaan karanteenista sunnuntaina vapautunut urugualaishyökkääjä ei kuitenkaan ole matkustanut muun joukkueen mukana Pariisiin, joten hänen debyyttinsä nähdään aikaisintaan lauantaina pelattavassa valioliigaottelussa Chelseaa vastaan.