Advertisement

PSG-manageri vahvisti: Neymar ja Mbappe pelaavat Liverpoolia vastaan!

PSG:n tähtipelaajat Neymar ja Kylian Mbappe ovat molemmat pelikuntoisia illan Mestarien liigan ottelussa Liverpoolia vastaan.

Molempien pelaajien pelikunto oli pitkään mysteeri, sillä kumpainenkin poistui kentältä loukkaantumisten vuoksi viime viikon maaottelupeleissään.

PSG-manageri Thomas Tuchel kuitenkin paljasti Liverpool-ottelun alla pidetyssä lehdistötilaisuudessa, että joukkueen tähtikaksikko pystyy pelaamaan huipputärkeässä ottelussa.

”Neymar ja Mbappe ovat ok, saksalaismanageri sanoi.

”He molemmat harjoittelivat tiistaina ja heillä ei ole ongelmaa. Heillä ei ole myöskään loukkaantumisvaaraa.

Maailman kahden kalleimman pelaajan paluu kokoonpanoon on PSG:lle todellinen lottovoitto. Pariisilaisseuralle ottelu on erityisen tärkeä, sillä heidän on pakko voittaa illan kamppailu Liverpoolia vastaan, jotta jatkohaaveet olisivat omissa käsissä.

Mbappe on ollut PSG:n tehokkain pelaaja tämän kauden Mestarien liigassa. Nuorukainen on tehnyt kaksi maalia ja antanut yhtä monta maaliin johtanutta syöttöä. Neymar on puolestaan joukkueensa paras maalintekijä kolmella osumallaan.

PSG:n ja Liverpoolin välinen kamppailu alkaa illalla kello 22 Suomen aikaa. Ottelua voit seurata CMore Sportilta sekä CMoren suoratoistopalvelusta.