Advertisement

PSG reagoimassa Neymarin loukkaantumiseen – yrittää viime hetken kaappausta Chelseasta

Paris Saint-Germainille kantautui keskiviikkona huonoja uutisia, sillä Neymarin loukkaantuminen oli odotettua vakavampi, ja brassihyökkääjä on sivussa seuraavat kymmenen viikkoa.

Pariisilaisseura on kuitenkin reagoimassa loukkaantumiseen nopeasti, sillä Daily Mailin mukaan PSG yrittää kaapata Willianin Chelseasta. Tammikuun siirtoikkuna sulkeutuu kuitenkin jo torstaina, joten asioiden olisi edettävä todella nopeasti, jotta siirto saataisiin viimeisteltyä ajoissa.

Mestarien liiga on ollut PSG:n tärkein tavoite viime vuosina. Seura on satsannut pelaajahankintoihin rutkasti, ja yrittänyt kaikin keinoin voittaa kilpailua – siinä kuitenkaan onnistumatta. Neymarin poissaolo on valtava isku heidän tavoitteelleen, mutta Pariisissa uskotaan, että Willian voisi auttaa täyttämään Neymarin jättämän aukon.

30-vuotiaalla Willianilla on sopimus Chelsean kanssa kesään 2020 asti, ja hän on ollut isossa roolissa Maurizio Sarrin alaisuudessa tällä kaudella, joten pariisilaisten toive Willianin kaappaamisesta vaatii melkoista rahanippua lontoolaisseuran pöydälle. Vaikka PSG:n sheikeillä riittää rahaa loputtomiin, joutuu seura miettimään tässä kohtaa sitä, kuinka paljon se voi tarjota, ilman, että se rikkoo FFP-sääntöä [Financial Fair Play].

Kaikki on kuitenkin mahdollista, koska kyseessä on nimenomaan PSG, ja kyseistä FFP:tä on rikottu jo usean eri seuran toimesta, joten edessä on mielenkiintoinen Deadline Day.