Advertisement

PSG tarjosi Neymaria Pogbasta – Manchester United sanoi kiitos ei

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogba ja PSG:n hyökkääjä Neymar ovat tämän kesän kuumimmat nimet siirtomarkkinoilla. Pogba on yhdistetty siirtohuhuissa useaan suurseuraan, kuten Real Madridiin ja Juventukseen, ja ranskalaispelaaja on myös itse sanonut haluavansa ”uusia haasteita” urallaan. Neymar puolestaan olisi halukas palaamaan takaisin Barcelonaan, jossa hän pelasi ennen maailmanennätyssiirtoaan PSG:hen.

Manchester United ei ole kuitenkaan halukas luopumaan Pogbasta, vaan seura haluaa rakentaa joukkueen hänen ympärilleen. Neymarin tilanne on hieman eri, sillä PSG:n seurapresidentti Nasser Al-Khelaifi ilmoitti viime viikolla, että he eivät pidättele brassitähteä, mikäli hän haluaa lähteä.

Brittilehti Independentin lähteiden mukaan PSG olisi tehnyt Unitedille vaihtokauppatarjouksen, jossa Neymar olisi siirtynyt Manchesteriin ja Pogba Pariisiin. Manchester Unitedin seurapomo Ed Woodward oli kuitenkin hylännyt tarjouksen.

Neymar on markkina-arvoltaan kalliimpi pelaaja, mutta syitä hylkäykseen oli kaksi.

Neymar tienaa PSG:ssä 900 000 puntaa viikossa, mikä on yli kaksinkertainen summa siitä, mitä Unitedin palkkakuningas Alexis Sanchez tienaa. United on jo nyt ongelmissa maksamiensa korkeiden palkkojen vuoksi, eikä seuralla olisi varaa maksaa Neymarin mahtipontista palkkaa.

Toinen syy oli se, että Woodward elättelee yhä toiveita siitä, että ranskalaispelaaja jatkaisi Manchesterissa.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!