Advertisement

PSG:n keskikenttäpelaaja uskoo joukkueen pystyvän pysäyttämään hirmuvireisen Paul Pogban

PSG:n keskikenttäpelaaja Julian Draxler on luottavainen, että pariisilaisjoukkue pystyy pysäyttämään hurjassa vireessä olevan Paul Pogban, kun PSG kohtaa illalla Manchester Unitedin Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa Old Traffordilla.

Pogba on tehnyt kahdeksan maalia ja antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä kymmenessä pelissä, jotka hän on pelannut Ole Gunnar Solskjaerin alaisuudessa. Solskjaer, joka korvasi Jose Mourinhon joulukuussa, on antanut Pogballe hyökkäävämmän roolin joukkueessa.

Draxler myöntää, että Pogba on ”kykenevä kaikkeen”, mutta on optimistinen, että PSG voi mitätöidä hänet Old Traffordilla tiistaina.

”Olen tuntenut Paulin jo pitkään. Olemme kohdanneet jo muutaman kerran ja olemme joskus onnistuneet pysäyttämään hänet, Draxler sanoi ottelun alla.

”Hän on loistava pelaaja, huippupelaaja, jolla on paljon ominaisuuksia, ja sellainen pelaaja, joka loistaa Mestarien liigan huippuottelussa.

”Mutta meillä on hyviä pelaajia, jotka mielestäni pystyvät pysäyttämään hänet.”

Myös PSG-luotsi Thomas Tuchelilta liikeni ylistys sanoja Ranskan maajoukkuepelaajalle.

”Paul on uskomattoman lahjakas ja kyvykäs pelaaja. Hän on avainpelaaja, joka on erittäin vahva pallon kanssa. Hän menettää pallon todella harvoin ja pystyy ratkaisemaan ottelun milloin tahansa, Tuchel sanoi maanantaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa.