Advertisement

PSG:n loukkaantumishuolet kasvavat – kolme avainpelaajaa sivussa ManU-ottelusta

Manchester Unitedin tiistaina Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa kohtaava Paris Saint-Germain kärsii pahoista loukkaantumishuolista.

PSG vahvisti sunnuntaina, että joukkueen maaliruisku Edinson Cavani sekä laitapuolustaja Thomas Meunier ovat sivussa tiistain huippuottelusta.

Cavani ja Meunier loukkaantuivat molemmat lauantaina pelatussa Ranskan Liigan ottelussa Bordeauxia vastaan. Cavani loukkasi oikean lonkkansa ottelun ensimmäisellä puoliajalla ja hänet otettiin vaihtoon puoliajalla. Meunier puolestaan törmäsi ottelun lopussa kovaa Bordeaux-hyökkääjä Francois Kamanon kanssa, jonka seurauksena belgialaispuolustaja kärsii aivotärähdyksestä.

”Olen huolissani, mutta ainoastaan siksi, että meiltä puuttuu avainpelaajia. Tällaisissa otteluissa, kuten Mestarien liigan ratkaisupelit, tarvitset ehdottomasti avainmiehiäsi, koska heillä on kokemusta paineiden käsittelystä tämänkaltaisissa otteluissa, PSG-luotsi Thomas Tuchel sanoi sunnuntaina Telefootin haastattelussa.

Cavanin ja Meunierin lisäksi PSG:ltä on sivussa myös joukkueen ykköstähti Neymar, joka palaa pelikentille aikaisintaan maaliskuun lopulla.

Tuchelin ja PSG:n kannalta positiivinen asia on keskikenttäpelaaja Marco Verrattin kuntoutuminen pelikuntoon. Reisivammasta viime viikkoina kärsinyt Verratti pelasi lauantain Bordeaux-ottelussa 58. minuuttia.