Advertisement

Puel ei tunne paineita työnsä puolesta

Leicester Cityn kausi koki toistaiseksi pohjanoteerauksensa viime viikonloppuna, kun se hävisi Crystal Palacelle peräti 5-0. Tappio oli jo Leicesterin kolmas neljässä viimeisessä ottelussa.

Tänään Leicesterin harjoituksissa nähtiin arvovaltaisia vieraita, kun seuran thaimaalainen puheenjohtaja Vichai Srivaddhanaprabha ja hänen poikansa, varapuheenjohtaja Aiyawatt Srivaddhanaprabha lensivät paikan päälle tapaamaan manageri Claude Puelia. Tapaamisen jälkeen puheenjohtaja ilmoitti tukevansa Puelia.

Julkiset tuenosoitukset johtoportaalta managerille on usein jalkapallomaailmassa nähty niin, että managerin lähtölaskenta on alkanut. Puel ei kuitenkaan myönnä tuntevansa paineita työnsä puolesta.

“En ole paineen alla. Olen ainoastaan käytännöllinen”, Puel sanoi Sky Sportsin mukaan. “Tiedän työni, tiedän mitä teen, mitä haluamme tältä kaudelta ja ensi kaudelta mutta tietysti on tärkeää koota tämä energia yhteen. On hienoa, että meillä koko henkilökunnalla ja pelaajilla on tämä omistajien tuki takanamme.”

Osa Leicesterin huonosta vireestä on johtunut varmasti myös karmeasta loukkaantumissumasta. Jopa yhdeksän pelaajaa on ollut sivussa, mikä on pakottanut vähemmän pelanneita ottamaan suurta roolia. Puel ei näe asiaa kuitenkaan yksinomaan negatiivisena.

“Meidän täytyy kestää tämä lyhyen aikavälin kipu saadaksemme pitkän ajan hyötyä”, Puel jatkoi. “Kyse ei ole vain minusta, vaan hän tukee kaikkia seuran työntekijöitä. Hän luottaa kaikkiin hänelle työskenteleviin ihmisiin ja antoi tukensa, koska emme ole näyttäneet tarpeeksi laatuamme viime otteluissa ja meidän täytyy korjata asia.”

Leicester kohtaa seuraavaksi huomenna kotikentällään West Ham Unitedin. Ottelu pelataan alkaen kello 17.00 Suomen aikaa.