Advertisement

Puel ei usko Maguiren siirtyvän pois tammikuussa

Leicester Cityn tähtitoppari Harry Maguire oli kesällä hyvin sujuneiden MM-kisojen jälkeen vahvasti muun muassa Manchester Unitedin hankintalistalla. Unitedin raportoitiin tehneen kaksi tarjousta Maguiresta jälkimmäisen ollessa jopa 60 miljoonan punnan arvoinen. Leicester kuitenkin hylkäsi tarjoukset ja Maguire allekirjoitti seuran kanssa uuden viisivuotisen sopimuksen syyskuussa.

Manchester Unitedin manageri José Mourinho on ollut viime aikoina tyytymätön toppareidensa peliesityksiin ja loukkaantumissuma pelipaikalla on tuonut vielä lisää päänvaivaa. Unitedin tammikuun hankintalistalla onkin varmasti vahvistus keskuspuolustukseen. Leicesterin manageri Claude Puel ei usko kuitenkaan Maguiren lähtevän tammikuussa mihinkään.

“Emme voi ikinä vannoa varmaksi, mutta hän päätti tänä kesänä pysyä kanssamme ja pelata täyden kauden”, Puel totesi Sky Sportsin mukaan. “Hän on tyytyväinen täällä, hän näki laadun joukkueessamme, kunnianhimon ja fantastiset joukkuekaverinsa ja tietysti meidän on tärkeää pitää Harry ja muut tärkeimmät pelaajamme kauden loppuun asti ja jatkaa tätä työtä.”


Viime tammikuussa Leicesterin Riyad Mahrez vaati siirtoa Manchester Cityyn, mutta Leicester ei miestä suostunut kesken kauden myymään. Mahrez oli jopa hetken sivussa seuran toiminnoista petyttyään siirron kariutumiseen, mutta palasi kuitenkin pian ja jatkoi kauden loppuun tehden kevätkauden aikana vielä neljä maalia Valioliigassa. Puel viittaa hänen tapaukseensa muistuttaen, kuinka tärkeää on pitää joukkue kasassa läpi kauden.

“Menneisyydessä Leicester on tehnyt oikeita ratkaisuja. Näimme sen myös Riyad Mahrezin tapauksessa viime kaudella”, Puel jatkoi. “Oli tärkeää, että pidämme joukkueen kasassa kauden loppuun asti, että pidämme kaikki pelaajamme ja saamme heiltä hyviä esityksiä.”