Advertisement

Puel ei usko Mahrezin lähtevän tammikuussa

Riyad Mahrezin nimi on ollut vakiona mukana siirtoikkunoiden huhumyllyssä aina Leicesterin yllätysmestaruudesta 2016 lähtien. Taiturimainen algerialainen on itsekin puhunut halustaan päästä näyttämään kykyjään jonkin suurseuran riveissä. Siirtoa ei vain ole toistaiseksi syntynyt.

Huhut ovat tammikuun ikkunan myötä taas kiihtyneet, kun esimerkiksi Barcelonan, Arsenalin, Chelsean ja Tottenhamin on kerrottu katselleen Mahrezia hankintamielessä. Leicesterin manageri Claude Puel sanoo Mahrezin kuitenkin viihtyvän hyvin Leicesterissä, eikä usko miehen pyytävän siirtoa muualle ainakaan vielä tammikuussa.

“Ei, hän on tyytyväinen joukkueessamme. Se on kaikki spekulointia mutta en näe siinä ongelmaa”, Puel totesi Sky Sportsin mukaan. “Hän pelaa tyytyväisenä tälle joukkueelle ja nauttii jalkapallostaan ja se on kaikkein tärkein asia.”

Viime kesänä ainakin italialainen AS Roma teki Leicesterille konkreettisen tarjouksen Mahrezista, mutta summa ei ollut tarpeeksi suuri. Myös Ranskasta sekä muualta Englannista oli kesälläkin kiinnostusta. Puel haluaa ymmärrettävästi pitää kiinni kaikista tähtipelaajistaan, mikäli vain pystyy.

“Haluan pitää kaikki parhaat pelaajani ja Riyad on hyvin tärkeä pelaaja tälle joukkueelle. Kun juttelin asiasta hänen kanssaan, hänellä oli hyvä asenne ja hän nauttii jalkapallosta täällä”, Puel sanoi. “Hän on iloinen pelaaja ja pitää näiden pelikavereiden kanssa pelaamisesta. Hänen tilastonsa ovat parantuneet syöttöjen ja maalinteon suhteen. Tietenkin haluan hänen jatkavan kaikkea tätä hyvää työtä.”

Mahrezilla oli vaisuhko alkukausi ja hän teki ensimmäisen maalinsa vasta Valioliigan kahdeksannella kierroksella. Yhdeksässä viimeisimmässä pelissä hän on kuitenkin tehnyt viisi maalia ja antanut kolme maaliin johtanutta syöttöä.