Advertisement

Puel kehuu Mahrezin asennetta

Leicester Cityn tähtipelaajan Riyad Mahrezin ympärillä on riittänyt draamaa alkuvuoden aikana. Ensin Leicester hylkäsi Manchester Cityn tarjoukset ostaa Mahrez tammikuun siirtoikkunassa, joka sai pelaajan jättäytymään pois seuran tapahtumista viikon ajaksi. Tällä viikolla Mahrezin viralliselta Facebook-tililtä julkaistiin viesti, jossa ilmoitettiin miehen lopettavan uransa jalkapalloilijana. Mahrez kuitenkin julkaisi pian tiedotteen, jossa hän kertoi että hänen tilinsä hakkeroitiin eikä viesti pidä vähäisimmissäkään määrin paikkaansa.

Sekä Mahrez että Leicesterin manageri Claude Puel ovat sanoneet kaiken draaman siirtosaagaa koskien jääneen nyt taakse, eikä kaunoja kanneta. Pikku hiljaa kentälläkin alkaa taas syntyä tulosta. Viime viikonloppuna Mahrez oli toista kertaa avauskokoonpanossa Valioliigassa poissaolonsa jälkeen. Hänen vapaapotkumaalinsa 97. minuutilla pelasti Leicesterille tasapelipisteen 1-1 päättyneessä ottelussa Bournemouthia vastaan. Puel jakoi Mahrezille kehuja siitä, kuinka hän on asennoitunut taas päivittäiseen tekemiseen vaikean jakson jälkeen.

”Riyad pääsi taas mukaan nopeasti ja on osoittanut loistavaa asennetta, mitä odotinkin. Hän on juuri se pelaaja jota tarvitsemme”, Puel sanoi Sky Sportsin mukaan. ”Hän meni läpi hänelle vaikean ajanjakson. Kaikki ovat toivottaneet hänet tervetulleeksi takaisin. Luultavasti hänen poissaolonsa satutti meitä hieman, tulosten ja itseluottamuksen kannalta, mutta olemme iloisia että hän on palannut koska hän on korkeimman luokan pelaaja.”

Mahrez on myös itse puhunut avoimesti asiasta. Hänen mukaansa urasuunnitelmat on lykätty kesälle. Myös Mahrez vahvisti, että hänet on otettu avosylin takaisin.

”Se oli vaikeaa, mutta olen koko ajan ollut yhteyksissä seuraan”, Mahrez sanoi. ”Seura hoiti asian erittäin hyvin. Kun joukkuekaverit ja seura olivat tukenani kaikki oli hyvin ja oli erittäin helppoa tulla tänne takaisin.”

Mahrezin palveluksia tarvitaan varmasti taas lauantaina kun Leicester matkustaa Valioliigan viimeisenä olevan West Bromwich Albionin vieraaksi.