Advertisement

Puel sanoo Mahrezin olevan parempi kuin ennen taukoa

Riyad Mahrezin ja Leicesterin välinen siirtoikkunan jälkeinen episodi vaikuttaisi vihdoin olevan lopullisesti ohi. Mahrez oli viikon verran poissa harjoituksista Leicesterin hylättyä Manchester Cityn hänestä tekemän tarjouksen siirtoikkunan viimeisenä päivänä. Viime viikon torstaina hän kuitenkin palasi harjoituksiin. Lauantain Valioliiga-ottelussa juuri Manchester Cityä vastaan hän tuli vaihtopenkiltä kentälle myös virallisessa ottelussakin.

Mitään pysyvää vahinkoa tämän tapauksen johdosta ei osapuolten välille näyttäisi siis jääneen. Leicesterin manageri Claude Puel kehui Mahrezin asennetta. Algerialainen on hänen mukaansa ollut paluunsa jälkeen harjoituksissa jopa parempi kuin ennen omatoimista taukoaan.

”Kyllä, luulen että hän on ollut jopa parempi. Hän nauttii pelaamisesta ja harjoittelemisesta joukkuekavereidensa kanssa”, Puel totesi Sky Sportsin mukaan. ”Hän on hyvällä tasolla ja täysin ilman ongelmia. Mielestäni nyt on tärkeää lopettaa tämä puhe koskien Riyadia. Hän on tullut takaisin, hän pelasi Manchester Cityä vastaan. Nyt meidän ja hänen täytyy siirtyä eteenpäin.”

Leicester kohtaa seuraavaksi perjantaina FA Cupin viidennen kierroksen ottelussa sarjatasoa alempana pelaavan Sheffield Unitedin. Puelin mukaan FA Cup on yksi joukkueen prioriteeteista, joten kentällä nähdään paras mahdollinen Leicester.

”Se on tärkeä peli meille. Valitsen joukkueen jolla on mahdollisuus voittaa ottelu, haluamme luonnollisesti päästä FA Cupissa niin pitkälle kuin mahdollista. Lähdemme otteluun vahvalla joukkueella niin kuin edellisilläkin kierroksilla.”

Leicesterin loukkaantuneena olleista pelaajista kapteeni Wes Morgan saattaa tehdä jo paluunsa. Hyökkäyspään Shinji Okazakille perjantainen ottelu tulee kuitenkin liian aikaisin.

”Okazaki ei ole mukana, on liian aikaista hänelle. Morgan saattaa palata takaisin kokoonpanoon”, Puel paljasti.