Advertisement

Puel toivoo Mahrezin palaavan pian ruotuun

Perjantaina Leicester Cityn Riyad Mahrez jätti väliin jo toiset perättäiset joukkueen harjoitukset oltuaan ensimmäistä kertaa pois eilen torstaina. Samalla varmistui viimeistään, että Mahrez ei ole mukana joukkueen huomisessa Valioliiga-ottelussa Swansea Cityä vastaan.

Mahrez on ollut poissa joukkueen toiminnasta siirtoikkunan sulkeutumisesta lähtien. Manchester City teki hänestä tarjouksen ja Mahrez halusi siirtyä, mutta Leicesterin mielestä tarjous ei ollut riittävän hyvä. Nyt Mahrezilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin viettää loppukausi Leicesterissä. Siksipä seuran manageri Claude Puel toivookin, että kentällä hyvin tärkeä pelaaja saadaan pian takaisin tositoimiin.

“Seurana teimme päätöksen, joka oli paras Leicesterille. Arvioin Riyadin tilanteen kunhan hän on selvittänyt tunteensa”, Puel sanoi Sky Sportsin mukaan. “Siirtoikkunan bisnespuoli oli meille haastava hoidettava, mutta luulen että nyt on aika siirtyä eteenpäin ja säilyttää keskittyminen. Toivon että Riyad saa selviteltyä päänsä ja palaa takaisin koska hän on tärkeä pelaaja meille. Meidän täytyy pysyä yhtenä tämän jälkeen.”

Puel ei suostunut ottamaan kantaa siihen, onko Mahrezille annettu lupa olla pois harjoituksista vai onko kyseessä omin luvin otettu loma. Hän ei myöskään osannut sanoa, koska Mahrez tulee takaisin.

“Tarkastelemme asiaa yhdessä. Tämä asia hoidellaan seuran, minun ja pelaajan välillä. Meillä on hyvät välit Riyadin kanssa ja kaikki muut tiedot pidämme itsellämme.”