Advertisement

Puelin mukaan Maguire ei ole lähdössä Leicesteristä

Leicesterin manageri Claude Puel on vakuuttunut, ettei seura tule päästämään tähtipelaajaansa Harry Maguire pois seurasta, vaikka hänestä tehtäisi suurin puolustajasta tehty tarjous maailmassa. Puel on ollut alusta lähtien vakaasti sitä mieltä, ettei Maguirea voi päästää seurasta pois. Kiinnostus puolustajaa kohtaan kasvoi nopeasti loistavasti menneiden MM-kisojen jälkeen.

“Meillä on ollut hyviä keskusteluita Harryn kanssa viime aikoina, kuten myös puheenjohtajan kanssa. Me emme voi muuttaa asioitamme juuri ennen ottelua ja kauden alkua. Se ei vain ole mahdollista”, Puel kertoi lehdistötilaisuudessa ennen perjantaina pelattavaa ottelua Manchester Unitedia vastaan.

“Minulle on hyvin tärkeää antaa Harrylle sellainen tunne, että palattuaan hän tulee takaisin vahvaan joukkueeseen, jolla on suuri kunnianhimo. Luulen, että siirtoikkunan aikana olemme näyttäneet hänelle meillä olevan taitavia ja hyviä pelaajia sekä hyvin tasapainoinen joukkue.”


“Harry tuli takaisin hymy huulilla. Olen todella tyytyväinen hänen asenteeseensa yleisesti. Hän on ollut hyvä henkisesti ja hyvällä tuulella. Oli todella tärkeää pitää hänet saadaksemme vahvan momentumin kautta varten. Pidän hänet tyytyväisenä.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom