Advertisement

Pukin joukkuekaveri lähellä siirtoa Goodison Parkille – läpäisi Evertonin lääkärintarkastuksen

Siirtoikkunan sulkeutuminen lähenee kovaa vauhtia ja seurat tekevät viimeisiä hankintojaan tulevalle kaudelle. Upeasti kauden neljällä voitolla aloittanut Everton onkin houkuttelemassa mielenkiintoista topparismiestä haavinsa, kun Teemu Pukin joukkuetoveri ja viime kaudella Valioliigassa ihastuttanut Ben Godfrey on lähellä siirtoa Goodison Parkille.

22-vuotias Godfrey oli Norwichin parhaimmistoa edelliskaudella ja nuorukainen herätti kiinnostusta myös Englannin ulkopuolella. Topparin kerrotaankin läpäisseen Evertonin lääkärintarkastuksen tämän lauantain aikana ja seurat ovat päässeet sopimukseen pelaajan siirtokorvauksesta, joka on 25 miljoonaa puntaa, mutta voi nousta jopa 30 miljoonaan puntaan lisäehtoineen. Myös Norwich-luotsi Daniel Farke paljasti perjantaina Godfreyn olleen poissa harjoituksista ja kertoi nuorukaisen poistumisen olevan hyvin todennäköistä.

Evertonin lisäksi muun muassa AC Milan ja Bayer Leverkusen ovat seuranneet nuoren topparin otteita tarkemmin ja osoittaneet kiinnostuksensa pelaajaa kohtaan. Englannin U21-maajoukkueeseen kuuluva pelasi Norwichin takalinjoilla viime kaudella Valioliigassa yhteensä 30 ottelussa.