Pukki ilmiliekeissä Mestaruussarjassa

”Pukki puksuttaa”, kuului erään ylen jalkapalloselostajan kommentti muutama vuosi sitten Huuhkajien ottelun selostuksessa. Tällä hetkellä Teemu Pukki todellakin puksuttaa höyryveturin lailla Englannin Mestaruussarjassa. Suomalainen vaikuttaa tällä hetkellä täysin pysäyttämättömältä päästyään todella vahvaan maalivireeseen. Pukki iski eilen kauden neljännen maalinsa Norwichissa, joukkueen kaataessa vieraskentällä Anssi Jaakkolan edustaman Readingin 2-1. Pukki on tehnyt maaottelut huomioiden neljässä viimeisessä ottelussaan jo neljä maalia.

Pukki iski Readingia vastaan ottelun avausosuman 14. peliminuutilla. Jon Dadi Borvarsson toi Readingin tasoihin 72. minuutin kohdalla. Norwichin Mario Vrancic iski kuitenkin ottelun voittomaalin vain minuuttia islantilaisen tasoituksen jälkeen. Jaakkola joutui katsomaan Norwichin voittoa vaihtopenkiltä.

Pukki party on tullut jo hyvin tutuksi Norwichissa ja joukkueen kannattajat ovat erittäin innoissaan uudesta tähtipelaajastaan. Pukki tekee kovasti töitä, joka on ollut erityisesti kannattajien mieleen. Maalit siihen päälle eivät ole ainakaan heikentäneet heidän kiintymystään suomalaiseen.