Advertisement

Pukki kahden maalin turvin maalipörssin kärkeen – Norwichille silti tappio

Teemu Pukki on ollut tappavan tehokas hyökkääjä Englannin Mestaruussarjassa kuluvalla kaudella. Eilen Huuhkajien ykköshyökkääjä iski joukkueelleen kaksi osumaan Norwichin hävitessä kotona Derdylle 3-4. Ennen eilistä Norwich oli hävinnyt edellisen kerran viime lokakuussa, jolloin se kärsi Stokelle 0-1 tappion. Norwich on pelaamassa Pukin johdolla erinomaista kautta ja on sarjassa tällä hetkellä toisena kolme pistettä sarjaa johtavan Leedsin perässä. Leedsiä edustaa toinen suomalainen Aapo Halme.

Pukki nousi eilen kahden maalinsa turvin jakamaan maalipörssin kärkisijaa yhdessä Brentfordin Neil Maupayn sekä Sheffield Unitedin Billy Sharpin kanssa. Kolmikolla on kaikilla nyt 15 osumaa, kun sarjaa on pelattu 25 kierrosta.

Kahdesta maalistaan huolimatta Pukki oli luonnollisesti pettynyt ottelun lopputulokseen.

”Pelasimme lähes koko avausjakson erittäin hyvin. Meidän olisi pitänyt tappaa peli silloin, emme kuitenkaan tehneet niin, vaan päästimme Derbyn mukaan peliin”, Pukki kertoo Norwichin kotisivuilla.

”Toinen puoliaika oli sitten melko tiukkaa. Tällaiset tappiot ovat todella kovia paloja.”

”Maalien päästäminen ei tee hyvää. Sen tietää jokainen. Meidän pitää keskittyä paremmin ja estää nämä. Toivottavasti pärjäämme paremmin parin päivän päästä.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom