Advertisement

Pukkiparty kasvaa, ja perjantaina se jatkuu – Euro Pukin maalille tuo voittojen lisäksi 20 euron ilmaisvedon

Valioliiga jatkuu keskiviikkona kahden rästiottelun merkeissä, mutta ensimmäinen täysi ottelukierros starttaa perjantaina, jolloin pelataan suomalaisittain erittäin mielenkiintoinen ottelu, kun Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa Southamptonin.

Suomen jalkapallomaajoukkueen ja Norwichin maalipyssy on pelannut mahtavan kauden, ja on tykittänyt sarjajumbon riveissä jo 11 maalia. Norwich on tehnyt 29 pelaamassaan valioliigaottelussaan yhteensä vain 25 maalia, joten Pukki on tehnyt peräti 44 prosenttia joukkueensa maaleista.

Pukki on paljon vartijana myös perjantaina, kun Carrow Roadille saapuu vieraaksi Southampton. Norwich on ottelussa käytännössä pakkovoiton edessä, sillä joukkueen piste-ero putoamisviivan paremmalle puolelle on kasvanut jo kuuteen pisteeseen.

Joukkueet kohtasivat tällä kaudella ensimmäisen kerran joulukuussa, jolloin St. Mary’s Stadiumilla Southampton oli vahvempi maalein 2-1. Tuolloin Pukki viimeisteli joukkueensa ainoan maalin, joka jäi Norwichin kannalta laihaksi lohduksi.

Pitkä tauko peleistä vaikuttaa varmasti jokaisen pelaajan vireeseen, mutta suomalaishyökkääjä on osoittanut olleensa koronatauon aikana tehokas ainakin kentän ulkopuolella, sillä Pukin vaimo Kirsikka Pukki kertoi tällä viikolla odottavansa perheen toista lasta. Kirsikka kirjoitti Instagram-tilillään hupaisasti ”Pukki partyn kasvavan”, joten eiköhän perjantaina nähdä myös Pukkipartyn jatkuvan!

Nordicbet täräyttääkin Valioliigan jatkumisen kunniaksi mahtavan tarjouksen juuri Pukkipartyyn liittyen. Jos pelaat vähintään 1 eurolla Pukin maalintekijäksi Southamptonia vastaan, ja suomalaishyökkääjä tekee maalin, saat normaalin voittosi lisäksi 20 euron ilmaisvedon!

Esimerkki: Liity mukaan Nordicbetin kamppanjaan TÄSTÄ. Pelaa ennen ottelua yhdellä eurolla Teemu Pukki maalintekijäksi [kerroin uutisen julkaisuhetkellä 2.37]. Jos Pukki onnistuu maalinteossa, saat normaalivoittosi [2.37€] lisäksi 20 euron ilmaisvedon lauantaina.

Lunastaaksesi bonuksen toimi näin:

  1. Liity mukaan kampanjaan TÄSTÄ.
  2. Lyö vähintään 1€ single-veto Teemu Pukin maalista Southamptonia vastaan. Pelaajavedot->maalintekijä milloin tahansa -kohde.
  3. Mikäli Pukki iskee maalin, saat normaalin voittosi lisäksi 20€ ilmaisvedon lauantaina!

Nordicbetin säännöt ja ehdot ovat voimassa. K-18.