Advertisement

Pukkipartyt jatkuu vielä vuosia Englannin pelikentillä! Teemu Pukki solmi pitkän jatkosopimuksen Norwichin kanssa

Kuva: TT, Andrew Boyers

Englannin Mestaruussarjan viime kauden maalikuningas Teemu Pukki on allekirjoittanut uuden kolmivuotisen sopimuksen Norwichin kanssa. Sopimus ulottuu nyt kesään 2022 asti ja se sisältää option yhdestä lisävuodesta.

29-vuotias Pukki siirtyi Norwichin riveihin viime kesänä tanskalaisseura Bröndbystä ja onnistui heti debyyttikaudellaan pelaamaan itsensä Kanarialintujen kannattajien sydämmiin. Suomalaishyökkääjä tykitti kauden aikana yhteensä huimat 30 maalia, joista 29 syntyi Mestaruussarjassa, joka päättyi Norwichin voittoon ja valioliiganousuun.


“Tuntuu uskomattomalta [allekirjoittaa uusi sopimus]. Minulla oli täällä uskomaton ensimmäinen vuosi, ja kaikki tekivät minulle ja perheelleni helpoksi sen, että tämä paikka tuntuu kodilta. Olemme erittäin onnellisia jäädessämme tänne pidemmäksi aikaa”, Pukki sanoi Norwichin verkkosivuilla.

“Olen todella ylpeä viime kaudesta. Se oli paras kausi, joka minulla on koskaan ollut, ja luulen, että tulemme ymmärtämään mitä me todella teimme, kun pelaamme ensimmäisen pelimme Anfieldilla.

“Kun olin lapsi, unelmani oli pelata Espanjassa, mutta olen aina seurannut Valioliigaa. Se on maailman paras liiga, joten tottakai halusin pelata siellä ja nyt se tapahtuu, joten odotan sitä todella innolla.”

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!