Advertisement

Pulisic valmiina täyttämään Hazardin saappaat – ”Olen todella nopea ja luova”

Kuva: TT, Daniel Bartel

Yhdysvaltojen maajoukkuepelaaja Christian Pulisic on liittynyt mukaan uuden joukkueensa Chelsean Japanin pre-season kiertueelle. Laiturilla on nyt todella suuret saappaat täytettävänä, mutta nuori yhdysvaltalainen uhkuu itsevarmuutta.

Pulisic kosiskeltiin onnistuneesti Chelsean riveihin jo viime tammikuussa, mutta pelasi vielä loppukauden lainasopimuksella vanhassa seurassaan Borussia Dortmundissa. Stamford Bridgelle värvätty 20-vuotias pelaajalupaus siirtyi 58 miljoonan punnan siirtosummalla.


 

 

Chelsean entinen pelaaja ja sen ajan kirkkain tähti Eden Hazard siirtyi kesän aikana Real Madridiin, ja sinipaidoilla jäi täten suuri aukko kentän laidalle. Chelsea kärsii tällä hetkellä siirtokiellosta, joten muita uusia korvaajia ei joukkuessa tällä kaudella tulla näkemään.

”Mielestäni olen todella nopea ja luova, jonka avulla voin parantaa meidän peliä. Nopeuteni ja erinäiset hyökkäyssuuntaiset taidot voivat auttaa joukkuettani merkittävästi”, Pulisic kommentoi GAFFER Magazinelle.

”Minulla on työkalut, joiden avulla tulen pärjäämään hyvin tässä sarjassa [Valioliigassa]. En malta odottaa [kauden alkua].”