Advertisement

Puolustaja Ben Godfrey Norwichista Evertoniin pitkällä sopimuksella

Alkukauden jymy-yllättäjä Everton on aloittanut kauden neljällä voitolla neljästä ottelusta ja viilettää sarjakärjessä. Nyt “Toffeet” vahvistuu jälleen, kun Pukin joukkuekaveri Norwichista siirtyy tukemaan Evertonin takalinjoja siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

22-vuotias toppari Ben Godfrey teki joukkueen kanssa viisivuotisen sopimuksen. Siirtohinta on 25 miljoonaa puntaa, mutta se voi nousta vielä 30 miljoonaan. Kyseessä on Evertonin kesän viides pelaajahankinta. Syyskuussa joukkueeseen on siirtynyt muun muassa nimekäs James Rodriguez Real Madridista.

“On kunnia päästä osaksi niin valtavaa organisaatiota kuin Everton”, Godfrey kommentoi. “Tällä seuralla on värikäs historia, ja joukkue on täynnä maailmanluokan pelaajia, jotka auttavat minua nousemaan uudelle tasolle urallani. Odotan työskentelyä heidän kanssaan ja toivottavasti tulen nauttimaan ajastani Evertonissa.”


Manageri Carlo Ancelotti halusi vahvistaa seuran alakertaa varmasti myös Mason Holgaten ja Jarrad Branthwaiten loukkaantumisten takia. Godfrey uskoo, että mitä tulee puolustukseen, Ancelotti tietää, mitä tekee. “Valmentajan historia puhuu puolestaan. Hän on työskennellyt huipputopparien kanssa. Tulen oppimaan todella paljon ja pääsemään tasolle, jolle haluan”.

Tällä viikolla katse on kuitenkin ensin Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa, jonka Euro 2021 -karsintaotteluihin Andorraa ja Turkkia vastaan Godfrey osallistuu.