Advertisement

Putoamisen jo varmistanut Huddersfield Tottenhamin vieraaksi Valioliigassa

Tottenham kohtaa lauantaina Valioliigassa kotikentällään jo putoamisen varmistaneen Huddersfieldin. Tottenhamin kannalta onkin hyvä, ettei vastus ole aivan sieltä Valioliigan kärkipäästä, sillä heillä on keskiviikkona todella tärkeä ottelu Manchester Cityä vastaan Mestarien liigassa. Tottenham voitti kotikentällään ensimmäisen osan 1-0 ja hakee tosissaan jatkopaikkaa välieriin tulevana keskiviikkona.

Tottenhamin ja Huddersfieldin ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella päättyi Tottenhamin 0-2 voittoon. Molemmista osumista vastasi Harry Kane, joka loukkasi nilkkansa viime tiistain Mestarien liigan ottelussa Manchester Cityä vastaan.

Mauricio Pochettino tiedostaa, ettei joukkueella ole varaa löysäillä ottelussa, vaikkei vastus kovimmasta päästä olekaan.

”Suuri vaara piilee siinä, miten lähestymme ottelua. Meillä on paljon pelaajia, jotka ovat pelanneet 90 minuuttia viikolla ja jotka eivät ole pelikuntoisia”, argentiinalainen kertoi lehdistötilaisuudessaan.

”Meillä on vahva joukkue. Haluamme tarjota joukkueelle energiaa tuoreiden jalkojen muodossa ja varmistaa siten, että lähestymme ottelua parhaalla mahdollisella tavalla ja pidämme huolen siitä, että saavutamme kolme pistettä.”

Huddersfieldin leirissä Jan Siewert ei ole saanut joukkueensa peliä loksahtamaan kohdilleen. Siewert tietää haasteen olevan suuri. Heidän tavoitteenaan on kuitenkin tehdä töitä ja pyrkiä saamaan loppukaudesta hyvää virtaa tulevaa kautta ajatellen.

”Kun katsoo meidän vastustajaa, niin eihän se helppoa ole. Meidän on kuitenkin yritettävä”, Siewert kertoi.

”Kukaan ei odota meiltä mitään ja kaikki odottavat jotain heiltä. Me olemme vapaita pelaamaan ja tekemään parhaamme. Me yritämme saada lisää vauhtia ensi kautta ajatellen. Se on tavoitteemme.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom