Advertisement
" "

“Pyhä Iker” sairaalaan sydänkohtauksen takia

Real Madridin legenda ja nykyisin FC Porton maalia vartioiva Iker Casillas on joutunut sairaalahoitoon sydänkohtauksen takia. 37-vuotiaan tilan kerrotaan kuitenkin olevan vakaa, mutta espanjalainen joutuu jäämään hetkeksi sairaalaan seurantaan. Casillas kertoi säikähtäneensä tilannetta, mutta kaikki on tällä hetkellä hallinnassa. Casillas pelasi Real Madridissa peräti 725 ottelua, noustuaan ykkösmiehistöön hyvin nuoressa iässä. Maalivahti voitti viisi La Liga mestaruutta ja kolmesti Mestarien liigan Santiago Bernabeulla.

Casillaksen noustua ykkösjoukkueen ykkösmaalivahdiksi, hän nauroi tuolloin julkisuudessa sitä, kuinka hän tulee harjoituksiin polkupyörällä, kun joukkuekaverit ajavat kalliilla urheiluautoilla.

FC Portoon Casillas siirtyi heinäkuussa 2015. Toistaiseksi ainoa mestaruus Portugalissa tuli viime kauden päätteeksi. Tällä hetkellä Porto ja Benfica taistelevat tiukasti mestaruudesta. Tällä hetkellä Benfica johtaa sarjaa kahdella pisteellä ennen Portoa, kun kolme kierrosta on vielä jäljellä.

“Harjoitukset keskeytyivät välittömästi, jotta Porton maalivahdille saatiin apua. Hän on tällä hetkellä sairaalassa Portossa. Casillas voi hyvin. Hänen tilansa on vakaa ja ongelmat sydämen kanssa ovat ohi”, FC Porto kertoi julkaisemassa tiedotteessaan.

“Kaikki on kontrollissa täällä. Säikähdys oli suuri, mutta voimat olivat apuna. Kiitos kaikille viesteistä ja huolenpidosta”, Casillas kertoi Twiitissään.

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom