Advertisement

Rafa Benitez jättää Newcastlen

Newcastle Unitedin manageri Rafa Benitez jättää seuran hänen sopimuksensa päättyessä kesäkuun 30. päivä. 59-vuotias Benitez on keskustellut seuran kanssa uudesta sopimuksesta kauden päättymisen jälkeen, mutta osapuolet eivät päässeet molempia tyydyttävään ratkaisuun. Myös Benitezin valmennusryhmään kuuluvat Paco de Miguel Moreno, Antonio Gómez Pérez sekä Mikel Antia jättävät seuran yhdessä managerin kanssa. Newcastle tiedotti asiasta tänään verkkosivuillaan.

”Olemme työskennelleet kovasti pidentääksemme Rafan sopimusta huomattavan pitkäksi aikaa”, Newcastlen tiedotteessa todettiin. ”Ei ole kuitenkaan ollut – eikä tule olemaan – mahdollista päästä yhteisymmärrykseen Rafan ja hänen edustajiensa kanssa.”

Newcastlen kesässä on ilmassa paljon kysymysmerkkejä. Jo useampi viikko sitten kerrottiin omistaja Mike Ashleyn ja Arabiemiraateista tulevan ostajaehdokkaan päässeen sopuun seuran myymisestä, mutta kaupasta ei ole vielä tehty virallista. Nyt edessä on myös uuden managerin kartoitus.

”Haluamme kiittää Rafaa ja hänen valmennusryhmäänsä heidän työstään viimeisen kolmen vuoden ajalta ja heidän huomattavasta panoksestaan siihen, mitä olemme yhdessä saavuttaneet”, tiedote jatkui. ”Haluaisimme myös kiittää kannattajiamme, pelaajia ja henkilökuntaa heidän kärsivällisyydestään näinä epävarmoina aikoina. Seuraajan etsiminen aloitetaan välittömästi.”

Viime aikoina on huhuttu Kiinan Superliigassa pelaavan Dalian Yifangin olevan kiinnostunut palkkaamaan Benitezin uudeksi managerikseen. Nyt espanjalainen on vapaa siirtymään esimerkiksi Kiinaan, jossa palkkapussi olisi varmasti huomattava.

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!