Advertisement

Rafael Benitez kumosi Newcastlen toimitusjohtajan väitteet ja paljasti todellisen syyn lähdölleen

Kuva: TT, Craig Doyle

Valioliigassa Liverpoolia, Chelseaa sekä viimeisimpänä Newcastlea valmentanut Rafael Benitez on kertonut, että hänen päätöksensä lähteä Harakoista johtui luottamuksen puutteesta.

Newcastlen toimitusjohtaja Lee Charnley on väittänyt, että espanjalaisluotsi lähti seurasta rahan takia. Benitez kuitenkin kumosi nämä väitteet The Athleticissa kirjoittamassaan kolumnissaan ja sanoi, että jos kyse olisi ollut rahasta, hän olisi voinut siirtyä muualle paljon aiemmin.


“Yritin tehdä parhaani joka päivä ja pysyin seurassa vaikka putosimme Mestaruussarjaan ja sanoin ei muille tarjouksille. Pöydällä oli isompiakin tarjouksia kuin hiljattain allekirjoittamani sopimus Dalian Yifangin kanssa”, Benitez sanoi.

“Jos olisin kiinnostunut liikkumaan vain rahan perässä, kuten Charnley totesi, olisin voinut tehdä sen paljon aikaisemmin.

“Newcastlen johdolla oli vuosi aikaa laittaa sopimukseni kuntoon, mutta kun tapasimme viime kauden loputtua, he eivät tehneet minulle hyväksyttävää tarjousta.

“He kertoivat minulle, etteivät halua investoida akatemiaan tai harjoituskenttiin – jos he haluavat, voin selittää syyn, miksi Mike Ashley kieltäytyi tekemästä sitä.

“Tapaamisen jälkeen tiesin, että he eivät tule tekemään enää vakavasti otettavaa tarjousta, ja kun se tarjous viimein saapui, 19 päivää myöhemmin, he tarjosivat minulle samaa palkkaa kuin kolme vuotta aikaisemmin ja pienemmällä siirtomarkkinavastuulla kuin ennen.

“Kolmen vuoden täyttämättä jääneiden lupausten jälkeen en voinut enää luottaa heihin.”