Advertisement

Rajua tylytystä Arsenalille ja Unai Emerylle! – ”Mourinho on juuri sitä mitä he tarvitsevat”

Kuva: TT, Dave Thompson

TalkSPORT:in toimittaja Adrian Durhamin mielestä Jose Mourinho olisi täydellinen manageri Arsenalille ja hänen tulisi korvata ensi kesänä Unai Emery.

Durhamin mukaan Emeryn aika Emiratesilla on käymässä vähiin heikon alkukauden vuoksi. Hän myös korostaa, että Arsenal ei ole kehittynyt millään lailla Emeryn alaisuudessa.

Emery allekirjoitti kolmivuotisen sopimuksen kesällä 2018 siirtyessään Arsenaliin, mutta huhujen mukaan sopimus sisältää pykälän, että Arsenal voi purkaa sopimuksen kahden vuoden jälkeen.

”Unai Emeryn aika on loppumassa. Hänellä on käynnissään toinen vuosi ja joukkueessa ei ole tapahtunut mitään muutoksia verratessa Arsene Wengerin viimeisiin, synkkiin vuosiin”, Drivetimen isäntänä toimiva Durham sanoi.

”He antoivat Watfordille enemmän maalipaikkoja kuin Manchester Unitedia vastaan pelatussa 8-2 -tappiopelissä.

”He eivät ole missään määrin lähempänä taistella mestaruudesta kuin he olivat Wengerin viimeisinä vuosina. Ainoastaan heidän fanit, jotka elää harhaluuloisina, luulevat heidän pelaajiensa olevan todella hyviä.

”Keskikenttä ja puolustus eivät ole tarpeeksi hyviä enkä ole varma edes maalivahdista. Näyttää siltä, että heitä ei ole valmennettu oikein. Jotain rajua seurassa on tehtävä.

”Tiedätkö ketä he tarvitsevat? Jose Mourinhoa. Hän olisi täydellinen Arsenalille ja hän on vapaa agentti!

”Voinko nähdä Arsenalin paranevan Unai Wengerin alaisuudessa? En voi.

”He tarvitsevat jonkun, joka menee sinne ja ravistaa seuraa – Mourinho on juuri sitä mitä he tarvitsevat!”