Advertisement

Ramirez siirtyy kauden mittaiselle lainalle Real Sociedadiin

Evertonissa vähälle peliajalle jäänyt espanjalainen hyökkääjä Sandro Ramirez siirtyy La Liga -seura Real Sociedadiin kauden mittaisella lainasopimuksella. 23-vuotias Ramirez siirtyi Evertoniin Malagasta toissa kesänä hieman reilulla viidellä miljoonalla punnalla. Viime kaudella Ramirez pelasi Valioliigassa 15 ottelussa ja onnistui näissä maalinteossa vain kerran. Tammikuussa espanjalainen siirtyi loppukaudeksi Sevillaan lainasopimuksen turvin.

Tahti ei Sevillassakaan ollut kovin paljon parempi. 12 La Ligan ottelussa hyökkääjä teki kaksi maalia. Lisäksi kaksi cupin ottelua toi yhden maalin lisää. Kuluvalla kaudella Ramirez ei ole pelannut Valioliigassa otteluakaan, mutta pääsi mukaan joukkueen kokoonpanoon Carabao-cupin ottelussa Rotherhamia vastaan. Tuossa ottelussa hän onnistui syöttämään Gylfi Sigurdsonin tekemän avausosuman.

Ottelun jälkeen Evertonin manageri Marco Silva kertoi luottavansa hyökkääjään ja toivoisi tämän pysyvän Evertonissa. Managerin toive ei tällä kertaa kuitenkaan toteutunut.

Parhaimmillaan Ramirez on erinomainen maalintekijä. Viimeisellä kaudellaan Malagassa hyökkääjä takoi 14 maalia ja antoi viisi maalisyöttöä. Nämä poikivat lopulta pelaajalle siirron Valioliigaan, jossa espanjalaisella on toistaiseksi ollut hieman vaikeampaa.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom