Advertisement

Ramos kuittaa Kloppille takaisin – ”Ei ensimmäinen finaali, jonka hän on hävinnyt”

Liverpoolin kohtasi viime toukokuussa Mestarien liigan finaalissa Real Madridin. Real Madrid voitti ottelun, mutta ottelu valitettavasti muistetaan parhaiten tapauksesta, jossa Real Madridin Sergio Ramos kaatui maahan Mohamed Salahin kanssa. Tämän tuloksena Salah loukkasi olkapäänsä ja hänet jouduttiin vaihtamaan pois kentältä. Tilannetta on riepoteltu suuntaan ja toiseen. Joidenkin mielestä Ramos pyrki tahallaan vahingoittamaan Salahia. Toisten mielestä Salahilla oli tilanteessa vain huonoa tuuria.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kertoi jokin aika sitten julkisuudessa uskovansa, että Ramos pyrki vahingoittamaan Salahia tahallaan. Kloppin mielestä teko on törkeä ja hän kertoi Ramosin turvautuneen kyseenalaisiin otteisiin aiemminkin.

Nyt Ramos on ottanut kantaa Kloppin väitteisiin.

”Olen kertonut mielipiteeni tapahtuneeseen. Minulla ei ollut minkäänlaista tarkoistusta vahingoittaa pelaajaa tahallani”, Ramos kertoi Tallinnassa, jossa Real Madrid kohtaa UEFA:n Super Cupin finaalissa Atletico Madridin.

”Hän haluaa selittää sen, miksi ei voittanut finaalia. Tämä ei ollut kuitenkaan ensimmäinen finaali, jonka hän hävisi.”

”Toiset meistä on operoinut todella korkealla tasolla vuosia. En ole varma, voiko hän sanoa samaa. Annetaan Kloppin huolehtia omista pelaajistaan.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom