Advertisement

Ramos yritti päästä lähtemään seurasta ilmaiseksi

Real Madridissa seuran presidentin Florentino Perezin epäsuosioon joutunut kapteeni Sergio Ramos halusi lähteä seurasta vapaalla siirtopapereilla. Perez kuitenkin kertoi seuran kieltäytyneen pelaajan pyynnöstä. Ramos ja Perez ottivat kesken kauden tulisesti yhteen, kun Perez tuli sättimään pelaajia pukuhuoneeseen heikoista esityksistä kentällä. Tämä oli Ramosille liikaa ja hän otti tulisesti yhteen presidentin kanssa.

”He (Ramos ja hänen agenttinsa) tulivat tapaamaan minua toimistolleni ja kertoivat saaneensa hyvän tarjouksen Kiinasta. Liigan säännöt kuitenkin kielsivät heitä maksamasta pelaajasta siirtokorvausta”, Perez kertoi Radio asema Onda Zerolle. 

”Mitä olisin voinut sanoa hänelle? Me kerroimme, ettei tämä onnistuisi, mutta lupasimme keskustella seuran kanssa asiasta. Real Madridilla ei ole kuitenkaan varaa päästää kapteeniaan lähtemään ilmaiseksi. Se antaisi järkyttävän ennakkotapauksen muille pelaajille.”

33-vuotias Ramos on pisimpään seurassa palvellut pelaajaa ja on hyvin mahdollista, ettei Ramos päätä uraansa seurassa, jossa hän on pelannut käytännössä katsoen koko aikuisuransa.

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom