Advertisement

Ramseyn agentin mukaan Arsenal vetäytyi sopimusneuvotteluista – “Hän ei haluaisi lähteä”

Vuodesta 2010 lähtien Arsenalia edustanut keskikenttäpelaaja Aaron Ramsey on nykyisen edustusjoukkueen pitkäikäisin pelaaja. Hän on ollut toistaiseksi myös tärkeä osa manageri Unai Emeryn palettia. Molempiin tilanteisiin saattaa kuitenkin olla luvassa muutoksia.

27-vuotiaan Ramsey sopimus Arsenalin kanssa päättyy ensi kesänä. Neuvotteluita uudesta sopimuksesta on käyty pitkään tuloksetta. Nyt London Evening Standard raportoi, että Ramsey agenttitoimiston Avid Sports & Entertainment Groupin Twitter-tililtä olisi twiitattu Arsenalin vetäytyneen sopimusneuvotteluista, mikä tarkoittaisi Ramseyn lähtöä tammikuussa tai viimeistään kesällä. Twiitit on sittemmin poistettu.

“Ei ole mitään, mitä voisimme tehdä, seura on tehnyt päätöksensä. Elämä jatkuu”, Ramseyn agentti twiittasi. “Ruoho ei ole aina vihreämpää muualla eikä hän haluaisi lähteä, mutta nyt ei ole muuta vaihtoehtoa.”

Ramseyn on aiemmin kerrottu havittelevan 200 tuhannen punnan viikkopalkkaa. Arsenal maksaa tällä hetkellä palkkoja yli 200 miljoonaa puntaa vuodessa, eikä se päässyt täksi kaudeksi rahakkaille Mestarien liigan kentille. Näistä syistä Ramseyn pyyntö saattaa yksinkertaisesti olla Arsenalille liikaa.

Arsenal saattaa haluta myydä Ramseyn jo tammikuussa, sillä se tuskin haluaa päästää pelaajaa ilmaiseksi menemään. Ramseyn kannalta fiksua sen sijaan voi olla myös pelata sopimus loppuun, sillä mahdolliseen siirtosummaan käytettävä raha voitaisiin antaa suoraan hänelle allekirjoitusbonuksena.

Ramseyn perässä on kerrottu olevan ainakin italialaisseurojen Juventuksen sekä AC Milanin. Viime aikoina on raportoitu myös Liverpoolin kasvavasta kiinnostuksesta.