Advertisement

Rangaistuspotkudraama toi Man Unitedille pisteet – Solskjaer: ”Olimme onnekkaita”

Manchester United ja West Browich kohtasivat eilisessä iltaottelussa Old Traffordilla. Isäntien nihkeä kotisaldo meinasi jatkua, mutta lopulta pisteet jäivät Man Unitedille Bruno Fernandesin rangaistuspotkumaalilla 1-0-lukemin.

Rangaistuspotkumaalin synty jätti kuitenkin paljon jossiteltavaa vieraille, kun VAR puuttui peliin moneen otteeseen lyhyen ajan sisään. Ensin VAR pyörsi vieraille tuomitun rangaistuspotkun pois, ja hetki sen jälkeen Man Unitedille vihellettiin rangaistuspotku käsivirheen seurauksena. Sam Johnstone torjui Fernandesin ensimmäisen yrityksen, mutta VAR-tarkastuksen jälkeen rangaistuspotku uusittiin Johnstonen liikuttua maaliviivalta eteenpäin ennen torjutun laukauksen lähtöä. Portugalilainen ei toisella yrittämällä enää erehtynyt.

Managereilla oli sanansa sanottavana ottelun jälkeen ja Ole Gunnar Solskjaer piti joukkueensa voittoa onnekkaana.


”Näin Villa-Brightonin pilkkutilanteen (VAR hylkäsi vihelletyn rangaistupotkun) ja siinä oli kontakti niin palloon kuin mieheenkin. Mielestäni se voi olla rangaistuspotkun paikka niin kuin tässäkin ottelussa.”

“Olimme ehkä onnekkaita, mutta yhtäkään pilkkua tuollaisista kontakteista ei ole annettu eli säännöt ovat ehkä erilaiset kuin miten itse tulkitsen niitä.”

“Vielä meidän pilkusta. Bruno halusi ampua uudelleen – me kohtasimme saman tilanteen aikaisemmin tällä kaudella, kun David (De Gea) oli senttejä viivan etupuolella.”

“Se on harmi Samin puolesta. Hän pelasi upean ottelun jälleen, häntä oli vaikeaa ohittaa ja tuo oli ainoa tapa, jolla saimme maalin tehtyä hänelle.”

Slaven Bilic ei ollut iloinen tuomareiden tekemistä päätöksistä. Hänen mielestään WBA:lta viety pilkku olisi pitänyt antaa.

”Olen todella pettynyt tuomioon. Koko toisen puoliajan tunsin, että olemme vain ’pieni West Brom’. Kaikki päätökset menivät meitä vastaan.”

“Katsoin tilanteen muutamaan kertaan ja minusta se on selkeä pilkku, Conor Gallagheria rikottiin. En ymmärrä, miksi he muuttivat päätöksen.”