Advertisement

Rangersin manageri ja kannattajat ylistävät suomalaista – ”Pelaaja, jollainen Pirlo olisi halunnut olla”

Huuhkajissa loistavat Nations Leaguen -ottelut pelannut Glen Kamara sai tammikuussa unelmasiirron Glasgow Rangersin riveihin. Kamara on otettu uudessa seurassa hyvin vastaan ja kannattajat sekä seuran manageri Steven Gerrard ylistävät kilpaa suomalaista keskikenttäpelaajaa. Gerrard pelasi vakuuttavan uran Liverpoolin keskikentällä ja tietää varmasti mistä puhuu Kamaraa kehuessaan.

23 vuotiaalla suomalaisella on takanaan nyt kolme ottelua uudessa seurassaan. Sunnuntaina Rangers voitti Skotlannin Valioliigassa Hamilton Academicalin peräti 5-0.

”Kamara on sopeutunut todella hyvin. Hän on ihastuttava jalkapalloilija ja hän muistutti kentällä ajoittain Rolls Roycea”, Gerrard kehui Scottish Suni:lle.

Kamara kerää suurta ylistystä myös seuran kannattajien joukossa. Yksi kannattajat kertoi Kamaran olevan pelaaja, jollainen AC Milanin ja Italian maajoukkueen legendaarinen Andrea Pirlo olisi halunnut olla. Toinen puolestaan kommentoi Kamaran olevan paras Britanniassa koskaan pelannut keskikenttäpelaaja. Kolmas puolestaan uskoo Kamaran olevan suurempi kuin Chelsean dynamo N’Golo Kante.

https://twitter.com/crossy72_/status/1099667367741833216?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1099667367741833216&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.suomifutis.com%2F2019%2F02%2Fsteven-gerrard-ja-rangersin-kannattajat-ylistavat-glen-kamaraa-pelaaja-jollainen-pirlo-olisi-halunnut-olla%2F

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom